Muslinger – gourmet for de travle og fattige

Få den lækre opskrift på billig og nem gourmetmad

Muslinger spises bedst med fingrene - bon appetit!. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Muslinger spises bedst med fingrene - bon appetit!. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Dampende muslinger er den nemmeste måde at frembringe et gourmetmåltid på med en meget lille indsats. Muslingerne skal renses, grøntsager skal snittes, og derefter tager det ti minutter i gryden.

Under tilberedning smider muslingerne væde, som er rig på den dybe og fyldige muslinge-smag. Saften fra muslinger er perfekt som base til en sauce eller fiskesuppe.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+