Nemt, billigt og lækkert: Smeltende mør svineskank

Det er nemt, billigt og smager fantastisk, men svineskanken har brug for lang tid i ovnen

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Svineskanken er en stor og uoverskuelig klods kød, når den ligger i køledisk. Men man skal bare stille den i ovnen og lade tid og varme arbejde for dig – og så er den til at betale!

Skanken er grisens underben, det er et stykke kød, som bevæger sig meget, og derfor er der masser af smag i svineskanken.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+