Annoncørbetalt indhold Siemens Hvidevarer Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Nyt afsnit: Mattias Hundebøll er ’faldet i med begge ben’ – er du også?

I tredje afsnit af ’Hundebøll og Møldrup flytter ind’ skal det handle om køkkenets kernefunktion: madlavning. Her er Mattias Hundebøll gået med på en trend sammen med mange andre danskere – og Flemming Møldrup kan forklare hvorfor. Se med her.

Annonce:

Hvordan ser fremtiden ud for madlavning derhjemme? Står den på take-away, eller vil vi fortsat selv stå ved gryder og pander?

Det snakker Mattias Hundebøll og Flemming Møldrup om i tredje afsnit af serien ’Hundebøll og Møldrup flytter ind’, hvor fremtidens køkken-tilværelse er under kærlig behandling.

Denne gang kredser snakken om madlavning, hvor særligt Mattias Hundebøll deler ud af egne erfaringer, mens de også kaster sig ud i deres hidtil sværeste ret på den innovative Siemens inductionAir-kogeplade: Pocheret æg.

Flemming Møldrup har selvfølgelig svaret på, hvorfor Hundebøll er gået samme vej som mange andre danske familier, og han har selvfølgelig også et bud på, hvordan madlavning bliver i fremtiden. Kommer vi eksempelvis stadig til at bruge timevis i køkkenet på komplicerede retter?

Det kan du se i videoen øverst i artiklen.

Missede du de to første afsnit? Så kan du se dem lige her

Siemens Hvidevarer lader fremtiden flytte ind

Med Siemens Hvidevarer bliver madlavningen nem og hurtig. Induktionskogepladen med den kraftige integrerede emhætte samler to avancerede produkter i ét og samme produkt, der samtidig udnytter den seneste teknologi, så du altid tilbereder maden til perfektion Den frigør samtidig plads i dit køkken og giver mere fleksibilitet i dit hjem.

Med innovativ teknologi flytter fremtiden ind i dit køkken og til glæde for dig og din hverdag.

Klik her og bliv inspireret af Siemens Hvidevarer

 

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Siemens Hvidevarer

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: