Hvordan ser fremtiden ud for madlavning derhjemme? Står den på take-away, eller vil vi fortsat selv stå ved gryder og pander?
Det snakker Mattias Hundebøll og Flemming Møldrup om i tredje afsnit af serien ’Hundebøll og Møldrup flytter ind’, hvor fremtidens køkken-tilværelse er under kærlig behandling.
Denne gang kredser snakken om madlavning, hvor særligt Mattias Hundebøll deler ud af egne erfaringer, mens de også kaster sig ud i deres hidtil sværeste ret på den innovative Siemens inductionAir-kogeplade: Pocheret æg.
Flemming Møldrup har selvfølgelig svaret på, hvorfor Hundebøll er gået samme vej som mange andre danske familier, og han har selvfølgelig også et bud på, hvordan madlavning bliver i fremtiden. Kommer vi eksempelvis stadig til at bruge timevis i køkkenet på komplicerede retter?
Det kan du se i videoen øverst i artiklen.
Missede du de to første afsnit? Så kan du se dem lige her