Paella for begyndere

Paella kan være krævende at lave, men retten er rig på smag og spansk autenticitet

Det er desværre umuligt at rejse til Spanien i øjeblikket, så her er en mulighed for at drømme sig til de sydlige himmelstrøg. God appetit. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Det er desværre umuligt at rejse til Spanien i øjeblikket, så her er en mulighed for at drømme sig til de sydlige himmelstrøg. God appetit. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Paella er et ikon i det spanske køkken, som kræver håndelag og en meget stor pande.

Men der findes også forsimplede husmorudgaver og forskellige risretter, som bygger på det samme princip: Risen koges i en bouillon, men i modsætning til paella kan du røre og justere konsistensen undervejs.

Konsistensen kan variere fra løse ris til næsten våd, hvilket giver en god succesmargen.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+