Pasta og asparges

Pasta er ikke tilbehør. Det er en ret i sig selv, men det kræver, at den bliver ét med resten af ingredienserne

Pasta med asparges er en perfekt ret til årstiden. Pastaen skal kogees 'al dente', og retten er nem og hurtig at lave. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Pasta med asparges er en perfekt ret til årstiden. Pastaen skal kogees 'al dente', og retten er nem og hurtig at lave. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

I Italien serveres pasta som en mellemret og ikke som tilbehør til et stykke kød.

De danske kartofler er naboer til kød og sovs, når de ligger på middagstallerkenen. Pastaen skal derimod være sammenfiltret med sine tallerken-kammerater.

Pasta skal vendes med resten af ingredienserne, og det er en fordel at bruge en tørret pasta med en ru overflade, så sovsen hænger bedre fast.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+