Pie med kylling, porre og svampe

Gør som englænderne og læg butterdej over din gryderet

Pie med kylling kan laves i mange versioner. Her er den med bacon, porre og champignin. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Pie med kylling kan laves i mange versioner. Her er den med bacon, porre og champignin. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

De fleste ting bliver bedre, når man pakker dem ind i butterdej. Når du investerer tiden i en god gryderet, som skal stå og simre på komfuret, så lav en stor portion. Du kan selvfølgelig fryse resterne, eller du kan lægge dem i et fad, komme butterdej henover og sætte det i ovnen.

Kyllingelår er et hurtigere alternativ til rødt kød, hvis du vil lave en sammenkogt ret.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+