Ragout med kylling

Lys ragout, som udnytter råvarerne til sidste knogle

Kyllingeragout  med pasta tager noget tid at lave fra grunden, så det kan være en god idé at lave retten over to dage. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Kyllingeragout med pasta tager noget tid at lave fra grunden, så det kan være en god idé at lave retten over to dage. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Det er ikke hver dag, man finder kanin i køledisken, men fremgangsmåden er heldigvis den samme, uanset om du laver ragouten med kanin eller kylling.

Retten skal være mild og lys, både i smagen og farven, og derfor bruner vi ikke kødet af. I stedet udnytter vi smagen, som sidder i ben og knogler. Skroget koges med vand for at lave en bouillon, og bouillonen bruges i retten.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+