Rejesalat og æggesalat med sjæl

Hjemmelavet æggesalat med karakter, liv og aroma på fem minutter plus kogetid

Der er en verden til forskel på de hjemmelavede salater i forhold til, hvad du kan købe i supermarkedet. Prøv det. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Der er en verden til forskel på de hjemmelavede salater i forhold til, hvad du kan købe i supermarkedet. Prøv det. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Du griber en bakke med æggesalat i køleskabet, løfter låget og river plastfolien tilbage. Du hører det velkendte skarpe hvæs – det er lyden af den gastronomiske ånd, som forlader dit køkken.

Hjemmelavede salater er nemt, hurtigt og holder flere dage i køleskabet. Derfor er det et godt indslag på frokostbordet, som ikke kræver din opmærksomhed, mens gæsterne er der.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+