Rillette til julebordet

Rillette er det nemmeste hjemmelavede pålæg til julebordet

Hjemmelavet svinerillette er ikke ligefrem slankemad, men det smager helt fortryllende og passer perfekt til julebordet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Hjemmelavet svinerillette er ikke ligefrem slankemad, men det smager helt fortryllende og passer perfekt til julebordet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Er du utryg ved at lave din egen rullepølse eller leverpostej, så lav rillette. Hvis du kan koge og smadre kød, så kan du nemlig også lave rillette. I Frankrig er svine- og anderillette det mest normale, men man kan lave det med stort set alle dyr.

Kødet skal koges mørt, så det falder fra hinanden, og så skal det rives i trevler og vendes med fedt.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+