Risotto med asparges – en hyldest til foråret

Det er en simpel italiensk ret, der ikke er sværere at lave end havregrød

Følg de simple trin, og få den perfekte, cremede risotto. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Følg de simple trin, og få den perfekte, cremede risotto. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Foråret er endelig over os, og derfor er det oplagt at spise risotto med asparges.

Det er en simpel italiensk ret, der uretmæssigt er blevet kendt for at være svær eller i hvert fald besværlig at tilberede, men den er ingen af delene. Desuden er der kun én gryde at holde øje med, så det kan ikke gå galt.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+