Rosenkål uden prutsmag

Det var din mors skyld, hvis rosenkålen tilbage i din barndom smagte fælt. Løsningen er at afkorte tilberedningstiden – så undgår du den slemme lugt

Rosenkål er en rigtig sund delikatesse, og den kan sagtens spises - især hvis den ikke bliver kogt i smadder. Det lille kålhovede er også godt for kolesteroltallet og fordøjelsen, ligesom det styrker hjertekarsystemet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Rosenkål er en rigtig sund delikatesse, og den kan sagtens spises - især hvis den ikke bliver kogt i smadder. Det lille kålhovede er også godt for kolesteroltallet og fordøjelsen, ligesom det styrker hjertekarsystemet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Vinteren er kålens sæson og selv om vi har spist masser af kål gennem julen, er der en kålsort, vi har undgået. En kålsort, der nærmest er røget i skammekrogen, men som efter min mening er uretmæssigt udskældt.

Rosenkålen vækker mange dårlige minder, og det er rigtigt, at overkogt rosenkål smager forfærdeligt.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+