Rustik fiskesuppe lavet fra bunden

Smid ikke fiskebenene ud – bed i stedet om at få flere hos din fiskemand

Fiskesuppe er sundt samt prismæssigt overkommeligt, og laver du din egen fond bliver smagen utrolig meget bedre. God appetit. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Fiskesuppe er sundt samt prismæssigt overkommeligt, og laver du din egen fond bliver smagen utrolig meget bedre. God appetit. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Hjemmelavet kalvefond er for den særligt dedikerede hjemmekok – fiskefond er derimod for den let øvede.

Det tager ikke mere end 45 minutter at lave en fiskefond, og den er usammenlignelig med en købefond eller bouillonterningen.

Hvis du vil lave risotto med fisk eller skaldyr, saucer, fiskekarry, gryderetter, så skal du forbi din fiskemand, købe fiskeben og lave din egen fiskefond.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+