Sådan får du ekstra smag i grøntsagerne

Saltbagning: Invester tid og energi i dine grøntsager, hvis du vil have smagen frem

Al smagen bliver inden i en skal af salt, når du tilbereder dine selleri og løg på denne måde. Metoden kan også benyttes til andre rodfrugter. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Al smagen bliver inden i en skal af salt, når du tilbereder dine selleri og løg på denne måde. Metoden kan også benyttes til andre rodfrugter. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Mange hjemmekokke kaster sig ud i langtidstilberedning af kød. Hvem har ikke set gryderetter, som står og snurrer på komfuret i mange timer, eller store kødstykker, som braiserer i ovnen.

De færreste gør lige så meget ud af grøntsagerne – og det er faktisk synd. Hvis man tilbereder sine grøntsager med samme passion og tålmodighed som simreretterne, får man et fornemt resultat.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Fiduskunst og magistervrøvl