Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?

Sådan finder du viljestyrken, når du holder op med at ryge

Undskyldningerne for lige at nappe en cigaret under dit rygestop står ofte i kø, men er din viljestyrke i orden, kan de manes til jorden

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er svært at holde op med at ryge. Men med en klar hjerne og den rigtige holdning kan du gøre fremskridt på din rejse mod et nyt, røgfrit liv.

Når du beslutter dig til at holde op med at ryge, kan en stærk vilje være lige det, der skal til for at det lykkes. Her er nogle måder at øge viljestyrken på og hjælpe dig med at holde helt op med at ryge for altid.

# 1: Få nok søvn
Det er ikke nogen hemmelighed, at søvnmangel kan påvirke dit humør. Hvis du er træt, kan du også have sværere ved at modstå en cigaret, så det kan godt betale sig at sørge for en god nats søvn, når du holder op med at ryge.

# 2: Fokusér på årsagerne til, hvorfor du vil holde op med at ryge
Lav en liste over de vigtigste årsager til at holde op med at ryge, og opbevar den et sted, hvor du ser den hver dag. Det hjælper med at holde motivationen oppe.

# 3: Bevæg dig mere
Det er lige meget, om du vælger at gå en tur, danse, træne i motionscenter eller dyrke yoga. Fysisk aktivitet kan forbedre dit humør. Fysisk aktivitet modvirker stress og kan hjælpe dig med at slippe af med den irritation, der påvirker din dømmekraft.

# 4: Brug lidt tid på dig selv hver dag
Tag dig tid til at slippe tøjlerne og være alene med dine egne tanker. At meditere kan hjælpe dig med koncentrationen, kontrollere dine impulser og forøge din selvbevidsthed.

# 5: Få hjælp til at håndtere dine abstinenser
Vidste du, at du kan fordoble dine chancer for at holde op med at ryge, hvis du udover din viljestyrke også bruger et nikotinprodukt som støtte?

Nikotinprodukter hjælper med at reducere abstinenser og trangen til at ryge ved at tilføre kroppen nikotin. Nikotinprodukter indeholder en lavere mængde nikotin end cigaretter, og nikotinen optages også i kroppen på en langsommere og mere kontrolleret måde.

Derfor er risikoen for at blive afhængig af nikotinprodukter lavere, end hvis du ryger cigaretter eller bruger andre tobaksprodukter.

Holdet bag NICORETTE® mener, at det at holde op med at ryge er en af de mest fantastiske ting, du kan gøre, men det er også en af de hårdeste. Derfor har de udviklet NICORETTE® Stop Plan, som hjælper dig med at kvitte cigaretterne og blive fri af nikotinen.

Her er planen, der kan hjælpe dig godt på vej til et rygestop


Find produktet, der passer til dig.

Læs altid vejledningen. For mere information på www.nicorette.dk

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind