Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Sådan forbereder du dig bedst til Black Friday

Der er store rabatter og gode tilbud i vente, når Black Friday rammer butikkerne 25. november. Men der kan være endnu flere penge at spare, hvis du følger disse fem gode råd.

Er du klar til Black Friday? Ellers kan du blive det her. Foto: PriceRunner
Er du klar til Black Friday? Ellers kan du blive det her. Foto: PriceRunner
Annonce:

23 procent.

Så meget lavere var prisen i gennemsnit på de produkter, der blev solgt på Black Friday sidste år sammenlignet med prisen ugen før årets største tilbudsdag.

Med andre ord kan der være rigtig mange penge at spare, særligt hvis man gør sig nogle tanker og forberedelser inden, det hele går løs. Det fortæller forbrugeranalytiker Katrine Barslev fra PriceRunner, der er Danmarks største tjeneste til sammenligning af priser og produkter.

Her giver hun derfor fem gode råd, der kan spare dig både penge og tid.

1) Tag den med ro
Mange tror, at de gode tilbud udelukkende findes om fredagen den 25. november, men man behøver faktisk ikke stresse, fortæller Katrine Barslev.

I PriceRunners prisanalyser kan de nemlig se, at Black Friday med tiden er blevet til Black Week, hvor der er gode tilbud hele ugen.

- 29 procent af butikkerne har tilbud hele ugen, og derfor kan man med fordel begynde sin tilbudsjagt inden selve fredagen, og på den måde i ro og mag sondere tilbudsterrænet, siger hun.

Find de bedste tilbud til netop dig

I forbindelse med Black Friday har PriceRunner lavet en særlig hjemmeside, hvor alle butikker, kampagner og tilbud er samlet - på samme sted. Allerede nu er der masser af deals at finde, ligesom du også kan finde andre tips og tricks til din shopping.

Udover alle tilbuddene, så finder du bl.a. også produkttests, tips til at spotte en falsk deal samt brugen af prishistorikken til at finde de bedste rabatter.

Find alle kampagner og tilbud til Black Friday hos PriceRunner.

 

2) Opret en prisagent
Faktisk behøver du slet ikke sidde klar foran computeren, når de gode tilbud rammer. For uanset, hvad du er på udkig efter, kan du nemlig oprette en prisagent hos PriceRunner, der holder øje med dine foretrukne produkter.

- Ved at oprette en gratis profil hos os, kan man med vores prisagent udvælge produkter og angive den pris, man gerne vil betale. Når eller hvis varen rammer den ønskede pris, får man besked med det samme i vores app eller mail, siger hun og uddyber:

- På den måde er det også dig som forbruger, der tager styringen, i stedet for at lade dig påvirke af alle de mange tilbud, der popper op.

3) Lav en plan
Af samme årsag anbefaler Katrine Barslev også, at man, inden Black Friday-ugen starter, laver en plan for, hvad man gerne vil have. Måske mere præcist, hvad man har brug for.

- Når tilbuddene begynder at blinke, kan man godt miste overblikket og falde for fristelser, man måske ikke har det store behov for. Særligt nu, hvor økonomien mange steder er presset, kan det være en god idé kun at købe det, man virkeligt gerne vil have, siger hun.

4) Undersøg de bedste produkter
Selv om priserne falder omkring Black Friday, er der stadig stor forskel på kvaliteten af de forskellige produkter. Så i stedet for eksempelvis blot at gå efter et 55 tommer TV, kan man med fordel finde en bestemt model, der lever op til ens forventninger til kvalitet og holdbarhed.

Og her der hjælp at hente.

- Vi og andre har lavet en lang række tests og guides af alt fra TV over køleskabe til høretelefoner, hvor man inden Black Friday kan se, hvilke produkter der rent faktisk er de bedste eller løser ens behov, siger Katrine Barslev.

5) Tænk langsigtet
Det er som nævnt let blive fristet af de mange tilbud, og derfor er det også en god idé at tænke langsigtet, inden man går shop-amok.

Her er det oplagt at se på julegaver til både børn og voksne, hvor især legetøj og elektronik er store gavehits.

- Hvis man allerede nu ved, hvad man vil give i gave, kan man spare rigtig mange penge i forhold til at stå i butikken kort før jul, siger hun og uddyber, at det langt fra er alle typer varer, der bliver nedsat lige meget på Black Friday.

- De største rabatter ser vi oftest på skønhedsprodukter, elektronik og legetøj, slutter hun.

Læs mere om, hvordan PriceRunner kan hjælpe dig på Black Friday.

Chat med PriceRunners eksperter
På selve Black Friday, den 25. november,er det her på EB.dk muligt at live chatte med PriceRunners eksperter. Her kan du bl.a. få svar på, om det tilbud, du har øje på, virkeligt er et godt tilbud, og hvor der er flest penge at spare.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: