Sådan forsøgte thai-kvinde at ruinere Matthias

Den nu 55-årige Matthias Nissen blev forelsket i en 15 år yngre thailandsk kvinde, som var forelsket i hans penge

Her kan du se Matthias

HUA HIN, SAM ROI YOD, THAILAND (Ekstra Bladet)

Et otium i billige Thailand kan blive en til en kostbar skuffelse.

Det kan den danske danske pensionist Matthias Nissen skrive under på.

Han er blot én blandt de talrige midaldrende og ældre vestlige mænd, der møder betydeligt yngre kvinder i Thailands turistområder.

I dag har en den 55-årige pensionist et forhold til en jævnaldrende lokal kvinde, som forsørger sig selv. Men sådan har det ikke altid været.

EKSTRA traf ham på den strandbar i det fredelige og smukke naturområde Sam Roi Yod, hvor han især nyder de høje temperaturer og de lave priser.

Har du tidligere mødt kvinder, som havde et stort fokus på dine penge?

– Ja, jeg havde tidligere en kæreste, som arbejdede oppe i Bangkok. Det blev et dyrebart bekendtskab. Jeg mødte hende i en pæn massageforretning. Jeg faldt i søvn under massagen, men da jeg vågnede op, lå denne yndige kvinde på briksen ved siden af. Hende inviterede jeg på kaffe. Det skulle jeg aldrig have gjort. Det blev den dyreste kop kaffe nogen sinde.

- Hvor dyrt?

– Nogle hundrede tusinde danske kroner over to år. Nogle af mine bekendte advarede mig mod hende, men det var jeg blind for, for jeg var så vild med hende.

- Hvorfor blev det dyrt?

– Thaierne har det sådan, at man skal betale for gaver. De har en naiv tro på, at vesterlændinge er omvandrende hæveautomater. Da jeg havde kendt hende i trekvart år, skulle jeg betale for en uddannelse til hendes datter, som ikke var hendes biologiske datter. Det var ret kostbart. De overdrev udgifterne, så jeg betalte mere, end den faktisk kostede.

Læs i guiden i EKSTRA her, hvordan du også kan få sol og luksus for din folkepension:
Kæmpe guide: Få villa, sol og luksus for din folkepension

- Hvorfor afsluttede du forholdet?

– Det blev skruen uden ende, så jeg slog bak, da hendes søster inviterede på en restaurant, hvor hun (søsteren, red.) betalte regningen. Men hun (Matthias’ kæreste, red) kom så efterfølgende og bad mig om de penge, søsteren havde betalt. Så sluttede festen. Men det var ikke nemt. For at møde en vestlig mand er en opgradering af levestandarden for en thaikvinde. Hun forsøgte at fastholde mig, og det endte med, hun spredte sladder om mig i lokalområdet.

- Hvad er forskellene på en thaikvinde og en dansk kvinde?

– De er opdraget til at sørge for, at manden skal have det godt. Man bliver vartet op i alle ender og kanter og må sige nej, nej, nej, hver gang de tilbyder mad og andet. Jeg kan sagtens klare mig selv og har ikke brug for, at nogen varter mig op.

– Nu kunne der være nogle i Danmark, der synes, at vestlig mand, som tager til Thailand med penge, som tiltrækker thaikvinder, er en gammel gris. Hvad kunne du sige til det?

– Dem har jeg mødt mange af. Udtrykket passer meget godt. Man ser mange ældre vestlige mænd med kærester på ned mod 20-25 år. Undskyld mig. Men nogle får børn med dem. Det …

– Hvor meget yngre var din ekskæreste?

– 15 år yngre end mig.

– Så er vi måske der, hvor nogle også kunne påstå, at også du er en gammel gris?

– Måske på grænsen til det. Jeg har sagt til mig selv, at det vil jeg ikke være med til. Min nye veninde er midt i halvtredserne, hun er selvstændig, og jeg betaler intet for hende ud over, når vi spiser ude engang imellem.