Sådan laver du den perfekte salat

En god salat handler om tilsmagning og teksturer, så du skal eksperimentere med form og smag

En god salat skal have mange former for smage - og den skal helst indeholde både rå og tilberedte grøntsager. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
En god salat skal have mange former for smage - og den skal helst indeholde både rå og tilberedte grøntsager. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Tekstur, tekstur, tekstur.

Forskellen på en skål grøntsager og salat er tilsmagning og tilberedning.

Salater og lette måltider er dejlige i varmen eller som frokost i sommerferien. Men det kræver en lille indsats at hæve grøntsagerne fra råkost til salat.

Sommeren er en overflod af små spæde grøntsager, som smager fantastisk rå, sprøde og saftige.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+