Sådan tilbereder du den perfekte asparges

Asparges er kongen af det danske forår – du må ikke degradere dem til at være garniture

De grønne lækkerier kan sagtens udgøre en ret alene, men skal der kræses ekstra, kan hasselnødder gøre retten helt guddommelig. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
De grønne lækkerier kan sagtens udgøre en ret alene, men skal der kræses ekstra, kan hasselnødder gøre retten helt guddommelig. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Dampet asparges er den hurtigste og nemmeste forret, der findes. Når asparges er i sæson, kan du slippe afsted med at dampe, stege eller grille dem og servere dem med citronsaft og olivenolie. Hvis retten skal være lidt større, kan du supplere aspargesene med et pocheret æg eller en god mozzarella.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+