Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Sælger godt: Danskerne er vilde med det smarte hjem

Der er stigende interesse for de såkaldte 'Smart Home'-produkter, som gør hjemmet, ja, smartere. Det fortæller Danmarks største forbrugertjeneste PriceRunner.

Flere og flere danskere opdager, hvor smarte produkter til hjemmet efterhånden er blevet. Foto: Google
Flere og flere danskere opdager, hvor smarte produkter til hjemmet efterhånden er blevet. Foto: Google
Annonce:

Du kan styre lyset, betjene varmen og nemt følge med i, hvad der sker udenfor din hoveddør. Direkte fra din smartphone. Og de smarte løsninger vinder indpas i flere og flere hjem. Vi danskere har nemlig fået øjnene op for de intelligente løsninger, der kan gøre hverdagen nemmere og øge komforten i boligen.

Det viser antallet af søgninger på PriceRunner, der er Danmarks største sammenligningstjeneste med priser på 2,2 millioner produkter fra 8.700 butikker. Det fortæller Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner Danmark

- 2020 var i den grad et rekordår, når vi snakker om produkter, der har med hjemmet at gøre. Og ser vi bare på den seneste måned og sammenligner med 2019, så er antallet af Smart Home-søgninger steget med hele 108%. Det vidner om en meget stor interesse blandt danskerne, lyder analysen fra Martin Andersen

Det er især smarte højttalere og smart belysning, som danskerne søger på, men også opkoblede overvågningskameraer, videodørklokker og andet indenfor sikkerhed og Smart Home hitter.

Google satte skub i salget
Det var især efter lanceringen af Googles stemmestyrede højttaler ’Google Home’ i efteråret 2018, at Smart Home-bølgen har fået vind i sejlene. Og udviklingen af smart home-produkter er konstant i gang, og der er efterhånden få ting, du ikke kan klare med din telefon.

I dag kan du for eksempel se, hvem der ringer på døren, så du aldrig går glip af et besøg eller en pakke - eller skræmme udbudne gæster væk? Med Googles produkter kan du endda lytte og tale direkte til kameraet med Google Home-appen.

Det kan være slut med at gå glip at pakke-buddet. Foto: Google
Det kan være slut med at gå glip at pakke-buddet. Foto: Google
 

Det er denne slags funktioner, som danskerne i stor stil begynder at invitere ind i hjemmet, og som PriceRunner i den grad kan aflæse i tallene

Det seneste nye fra Google

Dette efterår er den populære producent på banen med spændende nyheder til det smarte hjem.

Det sker med det nye overvågningskamera ’Google Nest Cam’ og videodørklokken ’Google Nest Doorbell (med batteri)’.

De to nyheder koster endda mindre end de produkter, som de erstatter i Googles populære Nest-serie. Det er en ren ’Plug & Play’-løsning, som Google lancerer. Begge produkter er ledningsfri og kører på batteri, så du skal ikke bruge hverken stikkontakter eller ledninger for at komme i gang.

Læs mere om de nye Google Nest Cam og Nest Doorbell

 

Hold øje med hjemmet fra din mobil
- Det er jo det, der er hele fidusen ved de populære Smart Home-produkter. Danskerne vil gerne have smarte produkter, som gør hverdagen intelligent, tryg og mere bekvem – og som kan installeres og tages i brug nemt og hurtigt, siger Martin Andersen fra PriceRunner om de trendende produkter.

De forbundne smart home-produkter gør det nemt at få et overblik over aktiviteter i og uden for hjemmet. Og i dag kan de intelligente kameraer skelne mellem en person, en pakke, et køretøj og et dyr, så du kun får besked, når det er nødvendigt. Så kan du reagere og følge med – uanset hvor du befinder dig.

Googles nyheder er landet i handlen. Find dem (og andre Smart Home-produkter) på PriceRunner i dag.

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med PriceRunner

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: