Sild med masser af smag

En kedelig lage giver kedelige sild, så lav en aromatisk og balanceret lage, som lægger sig mellem det sure og det søde

En stegt sild på rugbrød er en klassiker på det danske julebord. Velbekomme. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
En stegt sild på rugbrød er en klassiker på det danske julebord. Velbekomme. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Stegte sild i lage starter med ferske sild, som paneres og steges og derefter marineres i eddikelage. Sildene får smag fra lagen, så laver du bare en sildelage med sukker og lagereddike, bliver det en ensidig og kedelig sild.

Krydderier giver masser af aroma til lagen, så prøv dig frem med dem, du kan lide, f.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl