Sovs til hele sommeren

Der skal sovs til, og her får du tre lækre af slagsen - til grill, grøntsager eller bare resterne fra i går

Vitello tonnato er en italiensk ret af tyndtskåret kalvekød med en cremet sovs, som du kan lære at lave her. Det er ikke svært, og resultatet smager himmelsk. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Vitello tonnato er en italiensk ret af tyndtskåret kalvekød med en cremet sovs, som du kan lære at lave her. Det er ikke svært, og resultatet smager himmelsk. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Med disse tre sovse er du dækket ind til sommeren, uanset hvad du griller, om du griller, eller om det skal være dressingen til gårsdagens rester. Salsa tonnata er også perfekt i en sandwich med grillet kød fra dagen før. Ansjos-smør kan få de fleste grøntsager til at shine, og salsa med grillet peber står godt til fisk, skaldyr og fjerkræ

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+