Spaghetti med blåmuslinger

Prøv en let pastaret med havets egne bouillonterninger

Blåmuslinger er fantastiske, og her får du en skøn opskrift, men husk at blåmuslingerne skal renses, og de, der har åbnet sig, skal kasseres, medmindre de lukker sig igen ved et let bank mod bordkanten. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Blåmuslinger er fantastiske, og her får du en skøn opskrift, men husk at blåmuslingerne skal renses, og de, der har åbnet sig, skal kasseres, medmindre de lukker sig igen ved et let bank mod bordkanten. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Blåmuslinger er genvej til en rig smag af fisk og skaldyr, man kan nærmest kalde dem for havets bouillonterninger.

Hjemmelavet bouillon på fisk og skaldyr giver fantastiske supper og saucer. Har du ikke tid til at hente fiskeben hos fiskehandleren, så er blåmuslinger vejen til en dyb havsmag.

Blåmuslinger smider en del saft, når de bliver dampet, og den saft har masser af dejlig smag.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+