Sprød og saftig - fried chicken

Marinering og panering gør kyllingen saftig og sprød

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Jeg panerer og friterer ikke mad af lyst, jeg gør det af nødvendighed.

Magert kød og fisk risikerer at blive tørt under tilberedningen, fordi varmen får fibrene til at trække sig sammen og klemmer saften ud af kødet.

Paneringer leder varmen dårligt og virker som isolation mod den varme pande eller olie, hvilket beskytter kødet.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+