Stuvede linser og flæsk

Vinteren er tiden for tykke uldtrøjer, som er varme og omfavnende. Det skal middagsmaden også være

Brr. Det er vinter, og kombinationen af kulde, for meget julesul og en tom pengepung gør det oplagt at lave denne solide vinterret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Brr. Det er vinter, og kombinationen af kulde, for meget julesul og en tom pengepung gør det oplagt at lave denne solide vinterret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Den kolde tid er den perfekte anledning til tunge og rustikke simreretter, bl.a. med den danske brunkål.

Det franske modstykke kunne være stuvede linser, som laves med husstandens blanding af pølser, samt saltet og fersk flæsk.

Linserne tilberedes i kogevandet fra grisen, så intet af smagen går tabt, og så du ender med en tung og fyldig ret, som varmer helt ud i tåspidserne.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Fiduskunst og magistervrøvl