31-årig mand bidt af edderkop: Mistede evnen til at gå

Matt Clarke døjer stadig med smerterne fra bidet, som han kalder 'ironisk'

Foto: SWNS
Foto: SWNS

Matt Clarke er stadig ved at komme sig, efter han sidste år blev bidt i benet af en giftig fedtedderkop - som de på engelsk kalder 'den falske sorte enke'. Giften fra en fedtedderkop er ikke dødelig, som en sort enkes, men den minder meget om.

Det skriver det lokale medie Nottingham Post.

Den 31-årige soldat fra Nottinghamshire i England vågnede en nat i november ved, at der var noget på hans ben, der kildede. Han opdagede edderkoppen, fejede den væk med hånden og lagde sig til at sove igen. Der gik dog ikke længe, før han vågnede op med en brændende følelse i benet.

Da smerten ikke aftog dagen efter, tog han på skadestuen, hvor de behandlede ham for bidet, men smerterne stoppede ikke her.

Det er denne type edderkop, der i november bed Matt Clarke i benet. Foto: Alamy Stock Photo
Det er denne type edderkop, der i november bed Matt Clarke i benet. Foto: Alamy Stock Photo

Kunne ikke gå
Snart fandt Matt Clarke sig selv ude af stand til at gå, og det hul, som giften fra edderkoppen havde efterladt i hans ben, var så dybt, han kunne se sin muskulatur.

- Jeg forstod ikke, hvorfor bidet ikke ville hele, så jeg prøvede at finde svar på det. Jeg læste op på edderkopper og symptomer, og da fandt jeg ud af, jeg var blevet bidt af en fedtedderkop, forklarer han.

Ironisk
Matt Clarke er stadig ved at hele efter bidet, men heldigvis tager han oplevelsen med et smil på læben. Faktisk finder han 'skaden' ganske ironisk:

- Jeg har arbejdet i hæren i ti år, jeg har været rundt i verden og sovet ved siden af farligere edderkopper, og aldrig er jeg blevet bidt, men jeg bliver bidt i min egen seng.