Over 100 rettelser og operationer: Hele hendes ansigt er plastic

Cindy Jackson holder sig ung med plastikkirurgi - så meget, at hun er kommet i Guinness Rekordbog. SE TV-KLIP

Jeg vil gerne se ud på samme måde når jeg er 80 år, lyder det fra Cindy Jackson, der ikke tager plastikoperationer så tungt. (Foto: Troels Trier)
Jeg vil gerne se ud på samme måde når jeg er 80 år, lyder det fra Cindy Jackson, der ikke tager plastikoperationer så tungt. (Foto: Troels Trier)

Mød Cindy Jackson i tv-klippet herover, og se om du synes det er pænt med de mange operationer
------------------------------------------

Hvor meget plastikkirurgi er for meget? For amerikansk-engelske Cindy Jackson, som i disse dage besøger Danmark, er det er åbent spørgsmål.

Siden hun fik sin første plastik-operation i 1988, har den 57-årige amerikaner fået mere end 100 kosmetiske indgreb, lige fra brystoperationer og fedtsugninger til botox.

Cindys mål er at se så ung ud som muligt, og så længe helbreddet er til det, så vil hun blive ved med at få kosmetiske indgreb:

- Jeg ville elske at se sådan her ud, når jeg var 80, hvis jeg kunne. Det tror jeg, at de fleste mennesker også ville, hvis de havde muligheden for det, siger hun.

Læs også:

Se verdens mest plastikopererede kvinde

Brigitte Bardot-makeover
På sin hjemmeside har Cindy Jackson erklæret, at hun ikke har nogen intention om at 'blive gammel på den måde, tidligere generationer har defineret det', og her har hun søgt hjælp hos plastikkirurgien.

- Nogle gange kigger jeg på gamle billeder af mig selv fra for ti år siden, efter jeg har fået en hel del lavet, og tænker: 'Jeg ser egentlig bedre ud nu'. Hvis jeg kan blive ved med det, at se bedre ud for hver ti år jeg bliver ældre, så gør jeg det, siger hun til ekstrabladet.dk.

Hendes nuværende udseende stammer fra en 'makeover' i 2008, hvor hun modellerede sit udseende efter filmikonet Brigitte Bardot.

- Jeg har altid syntes, at hun var en af de smukkeste kvinder i verden, og havde tænkt på, hvor meget der skulle til for at jeg kom til at ligne hende. Jeg fik lavet læberne, tænderne, en brystforstørrelse og så fik jeg en ny ansigtsløftning, siger Cindy Jackson.

Forkæler sig selv med operation
Cindy Jackson er i København i forbindelse med en Anti Aging messe, som åbner i morgen i Bella Center, hvor hun skal dele ud af sin viden om plastikkirurgi.

Hun arbejder i dag som konsulent for folk, som vil være sikre på gode resultater når de går under kniven. Selv har hun aldrig fået en kosmetisk procedure, som hun ikke kunne lide.

- Jeg er meget forsigtig med, hvem der får lov til at operere mig, og jeg er meget forsigtig med, hvad jeg får lavet. Hvis man vælger en dejlig læge og et skønt privathospital, så er det en luksus, en form for selvforkælelse, hvor man kan slappe af i sengen et par dage med en bog. Man skal bare lade være med at tænke på, at man har været skåret op og er syet sammen og der er blod og blå mærker og hævelser, siger Cindy Jackson til ekstrabladet.dk.

Lytter ikke til haters
Hun mener ikke selv, at antallet af operationer hun har fået, er ekstremt. Der er en afgørende forskel på hende og folk, som lægger sig under kniven igen og igen, fordi de er afhængige af plastikkirurgi, mener hun.

- Jeg fik lavet næsen én gang, så var jeg tilfreds. Jeg fik en brystoperation, så var jeg tilfreds og fik ikke lavet det om igen. Men der er folk, som får syv næseoperationer, eller 10 læbeoperationer. De bliver nødt til at indse, at for dem er plastikoperationer ikke vejen frem, for de bliver aldrig tilfredse, siger hun til ekstrabladet.dk.

De fleste folk reagerer ifølge Cindy Jackson positivt (og beder ofte om et par plastik-tips), når hun fortæller, hvor mange operationer hun har fået.

Læs også:

Her er den menneskelige Barbie

En sjælden gang løber hun dog også ind i folk, som forholder sig kritisk til hende.

- Der vil altid være haters og folk, som beklager sig. Jeg kunne nok også kigge på deres liv og finde noget, som var galt med det. Men min mor har lært mig, at hvis man ikke har noget pænt at sige, skal man ikke sige noget. Så jeg hører dem ikke, jeg ser dem ikke og jeg lader dem ikke bestemme, hvordan jeg skal leve mit liv, siger hun til ekstrabladet.dk.