Skræk-tandlægens patienter var ulykkelige

I byen Odder, hvor 'tandlæge' Claus Ommen har klinik, kender byens andre tandlæger mere end godt til kvaliteten af Claus Ommens arbejde

'Tandlægen' Claus Ommens kollega, Gernot Laue, var ifølge eget udsagn blevet taget ved kraven, da han på et tidspunkt kontaktede Claus Ommen for at opfordre ham til at gøre sit arbejde mere grundtigt.
'Tandlægen' Claus Ommens kollega, Gernot Laue, var ifølge eget udsagn blevet taget ved kraven, da han på et tidspunkt kontaktede Claus Ommen for at opfordre ham til at gøre sit arbejde mere grundtigt.

I dagens Ekstra Bladet fortæller vi historien om 'tandlægen' Claus Ommen, der efter et hav af klager den 14. marts fik frataget sin autorisation til at behandle.

Mandag klokken 14.47: Her bliver Claus Ommen overrasket af politiet midt i sit tandlægearbejde. Betjentene smider patienterne ud og sigter tandlægen. (Foto: Ekstra Bladet TV) Sundhed TV: Skræk-tandlæge lukkes af politiet - og fortsætter

Det ville for de fleste nok være et tegn til helt at stoppe, men ikke Claus Ommen. Selv efter politiet havde banket på døren og lukket klinikken, fortsatte han, hvilket er dokumenteret i dagens Ekstra Bladet.

Misbrugt tilliden
Ekstra Bladet har talt med flere af Claus Ommens tidligere patienter, som alle har måttet skifte tandlæge for endeligt at få deres tænder behandlet ordentligt.

Det viser sig, at Odders andre tandlæger længe har haft mistanke om, at Claus Ommens arbejde ikke har været i orden.

- Det har ikke altid været lige sjovt at modtage hans patienter. Der har været ting, der skulle rettes op på. Der har været patienter, der har været rigtig ulykkelige over det, fordi de føler, de har lagt deres tænder i hænderne på en, der har misbrugt deres tillid, siger Jens Aastrup, der er tandlæge på en anden tandlægeklinik i Odder.

Her på billedet udskriver tandlæge Claus Ommen en ny tid til Ekstra Bladets undercover-journalist omtrent et kvarters tid efter, at hans klinik er blevet lukket af politiet. Sundhed Her er Danmarks værste tandlæger:

Han fortæller til Ekstra Bladet, at han har set Claus Ommens virke som et stort problem.

Skåner børnene
Det samme har en anden tandlæge i Odder, Gernot Laue, der også sidder i det lokale børne- og ungdomstandplejeudvalg. I kraft af sit virke i udvalget har han sørget for, at børn og unge igennem skoletandlægen ikke blev sendt over til Claus Ommen.

- Jeg har prøvet i flere år at hjælpe Claus Ommen på kollegial vis, men det har han ikke været lydhør over for. Så måtte jeg jo gå vej ad myndighedernes vej, siger Gernot Laue til ekstrabladet.dk.

Han fortæller også, at Claus Ommen engang kunne lave et ordentligt stykke arbejde, men at det, han har lavet de sidste par år, ikke er noget, de andre tandlæger i byen er stolte af.

LÆS ALT OM DANMARKS DÅRLIGSTE TANDLÆGE I EKSTRA BLADET FREDAG:

* Skræk-tandlæge fortsætter

* Chokerede kunder: Han skal aldrig røre vores tænder igen

* Tandlægen: Jeg gav ham bare en ny tid

* Hele listen: Her er Danmarks værste tandlæger

0 kommentarer
Vis kommentarer