Opitz fiksede også Linses bryster

Hun er glad for kasserne, men bekymret for sin plastikkirurg og hans nye arbejdsplads

Linse Kessler fik boostet barmen af den svenske plastikkirurg Per Gunnar Opitz, der nu er behandlingsansvarlig på skandalelægen Kim Tjelums klinik, Cosmopol-klinikken. (Foto: Linda Johansen/EB)
Linse Kessler fik boostet barmen af den svenske plastikkirurg Per Gunnar Opitz, der nu er behandlingsansvarlig på skandalelægen Kim Tjelums klinik, Cosmopol-klinikken. (Foto: Linda Johansen/EB)

På Cosmopol Klinikken er det lige nu den svenske plastikkirurg Per Gunnar Opitz, der er ansvarlig for al behandling.

Han har sin egen klinik i Malmø, og her var Linse, bokseren Mikkel Kesslers søster, under behandling for lidt over et år siden, hvor hun fik lavet sine enorme bryster større.

- Jeg er super tilfreds med dem. Og det er faktisk ikke så nemt at lave så store kasser, men han har været super hele vejen igennem, siger Linse.

LÆS OGSÅ:Efter Opitz-operation: Kan ikke smile

Hun har ikke hørt, at Per Gunnar Opitz, som hun jævnligt taler med, også skulle operere på Cosmopol Klinikken i København.

Men det bekymrer hende.

- Det er dumt af Gunnar at rode sig ud i sådan noget.

Det vinder han jo i hvert fald ikke noget på, han er så ordentlig, siger Linse.

Fakta om Per Gunnar Opitz

I 1973 blev Per Gunnar Opitz læge ved universitetet i Göttingen i Tyskland. Og fra 1982-1988 var han første reservelæge ved Rigshospitalets plastikkirurgiske afdeling samtidig med, at han startede sin egen klinik for æstetisk plastikkirurgi i Malmø.

Ifølge Socialstyrelsen i Sverige har der siden 1993 været 21 anmeldelser på ham til styrelsen. Sidste år var der tre patientklager omkring fejlbehandling af kosmetiske indgreb.

Han er desuden kendt for at operere kønslæber. I 2004 fortalte han Ekstra Bladet, at han foretog sin første intimoperation i 1991, og at han dengang opererede 50 vaginaer årligt på sin klinik i Malmø.

(Kilde: opitz. se)