P-piller får kvinder til at fravælge sex

Ny britisk undersøgelse viser, at kvinder på p-piller vælger mere stabile partnere - på bekostning af sex

Kvinder på p-piller vælger ubevidst partnere, der er stabile og gode fædre, men i sidste ende driver hverdagens forudsigelighed kvinderne i armene på mere sexede mænd, viser ny undersøgelse fra Stirling University i England.

Dr. Craig Roberts står bag undersøgelsen uddyber resultaterne over for Daily Mirror.

- Kvinderne er muligvis mere utilfredse med deres sexliv, men de er mere tilfredse med de andre aspekter af deres parforhold, forklarer han til avisen, men understreger, at det ikke lader til at holde i længden.

Se også: Hun sagde, hun var på pillen - nu har hun et barn

Længere forhold
- Kvinder, der har mødt deres partner mens de brugte p-piller, har i gennemsnit forhold der varer to år længere, men i sidste ende kan den sexuelle utilfredshed udløse et brud med partneren.

Se også: Alvorlig mistanke mod p-pille

Ifølge forskeren skaber pillerne en kemi i hjernen, der udløser større tiltrækning på mænd, der har samme genetik som dem selv.

- Når først kvinderne stopper med at bruge p-piller, kan deres lyst til partneres udseende skifte, og det kan få dem til at føle, at deres nuværende partner ikke er så tiltrækkende som før.

Efter undersøgelsen opfordrer Dr. Roberts til, at kvinderne lægger p-pillerne på hylden nogen måneder inden de skal giftes, så de er sikre på, at de stadig finder deres kommende livsledager tiltrækkende

0 kommentarer
Vis kommentarer