Politiker-date: Yes - det blev Vestager

En tilfreds ernæringskonsulent Per Brændgaard skal ifølge ekstrabladet.dks politiker-dating ud med Margrethe Vestager (R)

Per Brændgaard kunne godt tænke sig at diskutere behandlingstilbud til svært overvægtige med Margrethe Vestager (R). (Pressefoto Maiken Norup og Mogens Flindt)
Per Brændgaard kunne godt tænke sig at diskutere behandlingstilbud til svært overvægtige med Margrethe Vestager (R). (Pressefoto Maiken Norup og Mogens Flindt)

Den selvstændige ernæringskonsulent Per Brændgaard har klikket sig gennem ekstrabladet.dks roste politiker-dating. Og han er ganske godt tilfreds med resultatet.

- Der var godt nok tre kandidater, men da jeg så Margrethe Vestager (R) var en af dem, så valgte jeg med det samme hende, siger Per Brændgaard til ekstrabladet.dk.

Han kan end ikke huske, hvem de andre kandidater var.

Læs også: Johanne Schmidt-Nielsen om politiker-dating: Vi har den fedeste politik

- Kunne jeg vælge en politiker, politiker-dating eller ej, ville det stadig have været Vestager, siger Per Brændgaard.

Et af de samtaleemner han godt kunne tænke sig at vende med politikeren, er behandlingsmulighederne for svært overvægtige.

- Det er nødvendigt, at der bliver skabt nogle bedre muligheder for svært overvægtige, så de ikke er nødt til at spise sig endnu tykkere for at få en fedmeoperation, der er det offentliges eneste behandlingstilbud, siger Per Brændgaard.

Læs også: Jeppe Kofoed er hot på politiker-dating, men ikke i virkeligheden

Af dating-resultatet fremgår det også, at de undervejs 'slog et smut forbi de konservative venner i VL-gruppe 11'.

- Det ved jeg ikke helt hvor kommer fra. Jeg synes, opdelingen i rød og blå blok er lidt trættende. Der burde hellere være en lilla blok, og her passer udspillet med et samarbejde mellem de radikale og konservative godt ind, siger Per Brændgaard.

Skal du også ud med Vestager? Se hvem din politiker-date er her