VTEC-bakterien har ramt barn fra Ringsted

Det er et barn fra Børnehuset Kastaniehaven i Ringsted, der i går blev ramt af den farlige tarmbakterie

Forældre fra Ringsted kommune skal holde godt øje med deres børn, efter at et barn har fået konstateret den farlige tarmbakterie VTEC. (Foto: AP)
Forældre fra Ringsted kommune skal holde godt øje med deres børn, efter at et barn har fået konstateret den farlige tarmbakterie VTEC. (Foto: AP)

Den dødelige tarmbakterie VTEC blev i går konstanteret hos endnu en dansker. Det viser sig nu at være et barn fra Børnehuset Kastaniehaven i Ringsted. Det skriver Dagbladet Ringsted ifølge sn.dk

Læs også: Ny dansker smittet med agurkebakterien

Derfor informerer Ringsted Kommune nu alle forældre i kommunens daginstitutioner og skoler om at være opmærksomme på symptomer fra bakterien hos deres børn. Det oplyser skole- og dagtilbudschefen i Ringsted Kommune, Henrik Harder.

- Der er ikke stor risiko for, at børn og elever på andre daginstitutioner eller skoler er smittede, men for en sikkerheds skyld har vi valgt at informere alle forældrene om sygdommen. Vi har sendt information fra embedslægen videre til forældrene, så de ved, hvad de skal holde øje med og gøre, siger han til sn.dk

Læs også: Farlige bakterier fundet i frugt og grønt

Alle syge børn i kommunen vil blive kontaktet for at sikre, at de ikke er blevet smittet af bakterien. Der vil samtidig være ekstra stor fokus på symptomer hos Ringsteds børn i den kommende tid.

0 kommentarer
Vis kommentarer