Her er Danmarks værste tandlæger:

Se listen over de tandlæger, der har fået klager af en så alvorlig grad, at Sundhedsstyrelsen har rettet særlig opmærksomhed mod dem

Her på billedet udskriver tandlæge Claus Ommen en ny tid til Ekstra Bladets undercover-journalist omtrent et kvarters tid efter, at hans klinik er blevet lukket af politiet.
Her på billedet udskriver tandlæge Claus Ommen en ny tid til Ekstra Bladets undercover-journalist omtrent et kvarters tid efter, at hans klinik er blevet lukket af politiet.

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at 'tandlæge' Claus Ommen fortsætter sit arbejde uden autorisation. Ud over ham er en række andre tandlæger i Sundhedstyrelselsens søgelys.

Mandag klokken 14.47: Her bliver Claus Ommen overrasket af politiet midt i sit tandlægearbejde. Betjentene smider patienterne ud og sigter tandlægen. (Foto: Ekstra Bladet TV) Sundhed TV: Skræk-tandlæge lukkes af politiet - og fortsætter

- Jørgen Rask Thomsen, Kolding, fik i august 2011 et påbud for at have sjusket med sine journaler, så det ikke var til at se, om han havde udført sine behandlinger ordentligt.

I en mail til Ekstra Bladet skriver han, at hans håndskrevne journaler ikke lever op til lovens krav.

'Det er nok travlhed der har medført nedprioritering af journalisering. Jeg har nu investeret 250.000 kr i nyeste teknologi, der understøtter journalføring og behandling, og er i fuld gang med at opgradere journalføringen. I dette opgraderings forløb hjælper sundhedsstyrelsen mig med at få orden på dokumentationen, det er en fin og god service,' skriver han også.

- Knud Erik Jørgensen, København K, har heller ikke kunnet finde ud af at skrive sine journaler ordentligt. Efter at have brudt en aftale med Sundhedsstyrelsen om at overholde loven, når han skrev journaler, fik han i november 2011 et påbud om at rette op.

- Ole Michael Holst, Store Fuglede, er i flere sager fra Tandlægenævnet og Region Sjælland blevet kritiseret kraftigt for sit arbejde. Sundhedsstyrelsen har sat ham under skærpet tilsyn og vurderer hans virke som en risiko for patientsikkerheden. Ole Michael Holst må ikke længere udføre krone- og brobehandlinger, da han i følge Sundhedsstyrelsen flere gange har udvist ’manglende omhu og samvittighedsfuldhed i sit virke som tandlæge’.

- Stefanos Baraliakos, Københavns Tandlægecenter, har fået påbud fra Sundhedsstyrelsen i december 2011, fordi han i sine journaler, der er til for patienternes sikkerhed, ikke har beskrevet patientforløbene tilstrækkeligt, hvilket vidner om, at han ikke har udført behandlingerne ordentligt.

- Stig Frisch Simonsen, Rødovre, har fået et påbud i oktober 2011 om for fremtiden at skrive sine journaler korrekt, så han kan dokumentere, at han har udført behandlingerne rigtigt.

Claus Ommen har også været på listen over, hvem Sundhedsstyrelsen har under skærpet tilsyn. Det var vel at mærke, indtil han den 14. marts helt mistede sin autorisation.

Ekstra Bladet har prøvet at få kontakt med tandlægerne, der er under skærpet tilsyn eller har fået påbud, på enten telefon, sms og mail.

0 kommentarer
Vis kommentarer