Haps - det bliver 3.753 kroner tak

Søren måtte betale 3.753 kroner for at få revet en løs negl af sin hund

Sørens hund render stadig rundt med en lille gul forbinding. (Foto: Privatfoto)
Sørens hund render stadig rundt med en lille gul forbinding. (Foto: Privatfoto)

Søren Schwarzberg fik lidt af et chok efter, han i weekenden havde afleveret sin hund, en lille Jack Russel, til Københavns Dyrehospital på Poppelstykket.

Selv om hunden planmæssigt kom af med sin løse negl, var Søren noget forundret, da han efterfølgende fik en regning på ikke mindre end 3.753 kroner for den lille tangoperation.

- Vi forventer selvfølgelig en forhøjet pris, fordi det er lørdag, men 3.753 kroner for en behandling på en time, er godt nok en høj pris, siger Søren til ekstrabladet.dk.

Billigere at flyve til Berlin
- Men så fik hunden også beroligende medicin og kom i fuld bedøvelse. Nogle gange vil folk bare gøre meget ud af det for at kunne tage en høj pris, siger Søren.

Han var sidste sommer en i Berlin, hvor han også måtte en tur på et dyrehospital en lørdag til præcis samme behandling.

Her tog det ti minutter at få hevet neglen af, og prisen, inklusive lokal bedøvelse, lød på 83 euro eller cirka 620 kroner.

- Så det kunne faktisk bedre betale sig at tage et fly til Berlin for at få hunden behandlet og så retur igen, forklarer den forundrede hundeejer.

Hos Københavns Dyrehosptial kan man ikke udtale sig om den konkrete sag, før man har set journaler og talt med den pågældende dyrlæge.

- Priserne er tilgængelige på vores hjemmeside, og man er altid velkommen til at få et overslag, inden behandlingen starter. I forhold til, om man skal bruge lokal- eller fuld bedøvelse, så beror det på et skøn i den konkrete situation af den pågældende dyrlæge. Men Søren er altid velkommen til at henvende sig til os, hvis han har spørgsmål til prisen og behandlingen, siger Jens Eslau, dyrlæge på Københavns Dyrehospital.