Annonce:
Annonce:

Bliv selvbrun uden at ligne Sidney Lee

Guide: Få naturlig kulør med selvbruner. Kosmetolog og makeupartist Sandie Winkel guider til en flot farve i efteråret

Smør altid produktet på i cirklende bevægelse. Ved at påføre det på denne måde, undgår man at få et stribet resultat. (Foto: Jean Francois Frey)
Smør altid produktet på i cirklende bevægelse. Ved at påføre det på denne måde, undgår man at få et stribet resultat. (Foto: Jean Francois Frey)
Annonce:
Følg Sundhed

Industrien er kommet langt siden 80’ernes selvbrunere -med gulligt, ofte stribet resultat.

Det er i dag lettere at opnå et flot og naturligt resultat ved brug af selvbrunere. Du behøver ikke at blive Sidney Lee-farvet.

Kunsten at blive solbrun består anno 2009 består ikke længere i at stege i det lokale solarium, men derimod i at have fingerfærdighed nok til at kunne smøre en selvbruner på - med et flot og ensartet resultat.

Indrømmet, det kræver lidt øvelse at få et perfekt resultat ved brug af selvbruner. Men gør man sit forarbejde ordentligt og påsmører man selvbruneren omhyggeligt, kan det sagtens lade sig gøre, at blive flot brun uden solens skadelige virkninger.

Et par gode råd:

1. Exfolier huden ca. et døgns tid før. Dette gøres for at fjerne døde hudceller og gøre huden klar til at modtage selvbrunerens aktive stoffer.

Annonce:

2. Smør huden op til behandlingen. Det er en god idé, at huden er mættet med fugt, da dette giver det pæneste og mest ensartede resultat. Undgå dog at smøre huden samme dag.

3. Brug ikke hårskraber lige inden behandlingen.

4. Man fjerner lidt af det naturlige beskyttelseslag på huden ved barbering, og huden bliver derved mere sensitiv.

5. Sørg for at huden er ren og tør, før du smører selvbruner på. På denne måde har selvbruneren bedre mulighed for at trænge ned i huden uden at komme i kontakt med snavs og andre partikler.

6. Smør altid produktet på i cirklende bevægelse. Ved at påføre det på denne måde, undgår man at få et stribet resultat.

7. Vær forsigtig med at smøre selvbruner på risikoområderne. Det er f.eks. albuer, armhuler, knæ, ankler, øjenbryn og hårkant. Den brune farve bliver ofte mørkere med risiko for skjolder i disse områder.

8. Vask hænderne grundigt efter påsmøring af selvbruner. Hvis du er meget påpasselig, anvend da latex-handsker under påføringen.

Læs mere på www.oestrogen.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: