Fagforening: De behandler ham urimeligt

Sagen om Kasper Stabel er trukket i langdrag af kommunen, mener hans fagforening

HJÆLP OS: Har du også problemer med regler for fleksjob? Tip os på en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

Randers Kommune har bevidst trukket sagen i langdrag for at sikre sig, at Kasper Stabel kommer under de nye fleksjobregler, som sparer kommunen over 100.000 kr. om året.

Det mener Niels Jacobsen, som er formand for lokoførerne i Aarhus.

- Randers Kommune har bevidst forhalet sagen, så de var sikre på, at den først bliver afgjort i år, hvor den nye lov træder i kraft, siger Niels Jacobsen.

KONFRONTATION:

Kommunen: Hans gamle job er ikke det vigtigste

- De nye regler stiller Kasper væsentligt ringere, end de gamle gjorde, og kommunen har en åbenlys interesse i trække sagen ud. Det er et spørgsmål om økonomi.

Niels Jacobsen har fulgt sagen, siden den startede i februar 2012, og han mener, at både Kasper Stabel og DSB har gjort, hvad de kunne for at efterkomme kommunens ønsker.

- Det har hele vejen igennem været en underlig sag, hvor kommunen aldrig har villet sige helt tydeligt, hvilke krav der skulle være opfyldt, før Kasper Stabel kunne få godkendt et fleksjob hos DSB, siger Niels Jacobsen.

Selv om Kasper Stabels sag blev oprettet under den gamle lov i 2012, havner han alligevel under den nye lov, og det er urimeligt, mener Niels Jacobsen.

- Sagen startede for et år siden, og det er urimeligt, at Kasper Stabel ikke bliver omfattet af de gamle regler. Det kan ikke være rigtigt, at Kasper skal bære alle omkostningerne for kommunens langsomme sagsbehandling, siger Niels Jacobsen.

HJÆLP OS: Har du også problemer med regler for fleksjob? Tip os på en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)