Annonce:
Annonce:

Du bliver fed af dine venner

Er din familie og venner overvægtige, er der stor sandsynlighed for, at du også bliver tyk

Annonce:
Følg Sundhed

Du bliver, hvad du spiser, slår et ordsprog fast. Men du bliver også lige som de personer, som du hænger ud sammen med. Det slår britiske forskerer fast i en ny rapport fra Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics.

Årets bedste kur: Drop slankepillerne

Her konkluderer forskerne, at det er de nære sociale normer, der påvirker vores kostvaner. Sagt med andre ord: Hvis din familie og venner er vilde med fadbamser, burgere og chips, vil du også få lyst til det.

Blog: Gode råd til din kost før maratonløbet

- Hvis en persons identitet er stærkt præget af et tilhørsforhold til en gruppe mennesker, og de mennesker spiser sundt, så vil den person sandsynligvis også spise sundt, siger Eric Robinson, Ph.D., of the University of Liverpool til Psych Central, en hjemmeside der er administreret af psykologer og psykiatere.

- Beviserne, som vi har set i studiet her, stemmer overens med hypotesen om, at kostvaner kan overføres socialt, siger Eric Robinson.

Han fortæller, at resultaterne fra forsøget kan have betydning for udviklingen af mere effektive folkesundhedskampagner, der kan fremme sund kost.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: