Chok: Denne kvinde har en datter på 41

En bedstemor har taget nettet med storm med billeder af sin vanvittige krop

Se Wendy Ida her. (Privatvideo)

Den californiske bedstemor Wendy Ida har ikke nogen hemmelig eller hurtig opskrift på, hvordan man får en krop som en 30-årig, selvom man er 64 år gammel. Udover hårdt arbejde i fitness-centeret.

Wendy Ida begyndte at frekventere fitnesscentret i halvanden til to timer dagligt, da hun som 43-årig lige var kommet ud af et voldeligt forhold og stod med tilbage med et lavt selvværd. Det skriver britiske Metro.

I dag, 21 år senere, er den 64-årige kvinde ifølge eget udsagn i sit livs form, og er en af Los Angeles’ dygtigste fitness-instruktører.

- Når jeg siger, hvor gammel jeg er, tror folk ikke på mig, og vil se mit kørekort. Folk siger, at jeg ligner en i starten af 30’erne. Der var nogle på 22, der troede, jeg var på deres alder, fortæller den toptrænede bedstemor, som også ofte bliver forvekslet med en søster til sin 41 år gamle datter Sky.

Som 57-årig deltog Wendy Ida i sin første bodybuilder-konkurrence, og på sin 60-års fødselsdag satte Wendy Ida ny rekord i Guinness World Record for at have lavet 37 ’burpees’ på ét minut.

Udover ’almindelig’ daglig fitness dyrker hun i øvrigt også salsa og hiphop, og så løber hun selvfølgelig hjem hver dag.

- Dyrk lidt motion og arbejd dig opad, og tag aldrig nej for et nej, lyder rådet fra Wendy Ida, der gerne vil inspirere andre i hendes alder til at komme i form, og tror, at det er for sent.

Husker du Laura med den vanvittige krop? Hendes alder vil helt sikkert chokere dig.

1 af 2 Folk tror, at Wendy Ida er halvt så gammel, som hun faktisk er. (Foto: Instagram)
2 af 2 Folk tror, at Wendy Ida er halvt så gammel, som hun faktisk er. (Foto: Instagram)
17 kommentarer
Vis kommentarer