Fitness-træner afslører sandheden om detaljen mellem benene

28-årig fitness-træner kendt for sin runde numse har en afsløring omkring en populær kropstendens

Husker du begrebet 'thigh gap'?

Den ret bogstavelige betegnelse for det mellemrum mellem lårene, der bredte sig som en steppebrand på de sociale medier, som noget, især kvinder skulle ønske at opnå.

Kropstendensen blev hurtigt lagt for had og blev inden længe mødt af modsvaret 'havfruelår'.

Nu har den 28-årige australske fitness-træner Madalin Giorgetta fra Perth, indehaver af et 'thigh gap' og desuden i fitness-kredse er kendt for sin meget runde bagdel, besluttet sig for, at hun har noget vigtigt at sige om det omdiskuterede mellemrum mellem kvinders ben. Det skriver Daily Mail Australia.

Madalin Giorgetta fortæller, at hun ofte er blevet beskyldt for at photoshoppe sig til sit mellemrum, men i stedet mener hun, at det er helt forkert, at kropstendensen er blevet fortolket som en opfordring til kvinder til at træne deres ben mere.

- Vi har alle forskellige kropsformer, og vi har alle forskellige størrelser. Nogle gange har folk  et mellemrum mellem benene - og nogle gange har de ikke, siger fitness-træneren slet og ret, og uddyber:

- Der er ingen træning, du kan udføre, som giver dig et thigh gap. Så hvis du træner dine inderlår for at få et thigh gap, gør du faktisk det, at du opbygger muskler på stedet.

Opbygger man musklerne i inderlårene, forklarer Madalin Giorgetta, så bliver lårene større. Så hvis træningen gør noget, så er det at mindske mellemrummet mellem benene.

Ifølge hende er der kun tre måder at opnå et lårmellemrum på, og det er ikke noget, man selv kan blive herre over: Gener, hofteformen og den måde, du stiller dine ben foran kameraet, når du tager billeder af dig selv.

- Jeg er bare træt af at høre så mange løgne i medierne og online om at 'lave et'. Jeg vil bare være ærlig omkring det, siger Madalin Giorgetta.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.