Har du øje for dit syn? Her er alt du skal vide – Ekstra Bladet
Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?

Har du øje for dit syn? Her er alt du skal vide

Synet er afgørende for vores evne til at lære, forstå og nyde livet. Alligevel er det nok de færreste af os, der tænker over, hvordan vores syn egentligt har det. Men det burde vi.

 

24 millioner. Så mange billeder bombarderes vores øjne i gennemsnit med gennem livet. Og det er på baggrund af disse billeder, at vi tilegner os langt den meste viden om den verden, vi lever i.

Alligevel kan vi nemt komme til at tage et godt syn for givet. I hvert fald så længe det fungerer. Men hvis du tænker over, hvor fantastisk og ikke mindst vigtigt, et godt syn er, giver det nok god mening, at vi har det gode syn mere for øje.

Via artikellinket herunder kan du læse klinisk fagspecialist i Synoptik Annette Slyngborg fortælle mere om, hvilken forskel det kan gøre, at du er opmærksom på dit syn.

Hvad ved du egentlig om din krops vigtigste sans?

 

Nøjagtigt som de fleste af os jævnligt går til tandlæge for at pleje og forebygge, kunne vi med fordel gøre det samme med vores syn. På den måde kan symptomer på synsfejl og tegn på øjensygdom nemlig blive opdaget så tidligt som muligt.

Gennem hele livet risikerer vi at få eller udvikle en række synsproblemer og øjensygdomme. Men regelmæssige synsprøver og en sund livsstil kan virke forebyggende og gøre en stor forskel for dit syn og dine øjnes sundhed.

Gennem artikellinket herunder fortæller leder af klinisk udvikling i Synoptik, Annette Slyngborg, at folk ikke altid er så opmærksomme på, hvordan deres syn har det, som de burde.

Passer du på din krops vigtigste sans?

 

Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek

Den Udvidede Synsprøve indeholder både en synsprøve og et sundhedstjek hos vores autoriserede optikere. Vi undersøger bl.a. dine øjne for øjensygdomme som grå stær og grøn stær samt eventuelle tegn på alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. På den måde får du mulighed for at forebygge i tide og måske helt undgå synstab på sigt. En udvidet Synsprøve hos Synoptik varer 30 min. 

Vi ta'r dit syn alvorligt.

Klik her for at læse mere om vores Udvidede Synsprøve

 

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Synoptik