Mad-professor: Derfor spiser jeg fisk og tang

Alt godt fra havet er også guf for dine små grå

Biofysiker og forsker Ole G. Mouritsen viser et stykke opblødt tang, som kan tilberedes lækkert til super guf for din hjerne og krop. Foto: Astrid Dalum
Biofysiker og forsker Ole G. Mouritsen viser et stykke opblødt tang, som kan tilberedes lækkert til super guf for din hjerne og krop. Foto: Astrid Dalum
Følg Sundhed
Ekstra Bladet

Ole G. Mouritsen er vild med fisk. Den 70-årige professor i bio- og gastrofysik spiser selv næsten alt godt fra havet og han forsker i dets rigdom af føde, der er guf for krop og hjerne.

Han interesserer sig særligt for fisk, bløddyr og tang, som, i den rigtige mængde og balance, styrker vores cellers funktioner, gør vores hjerne skarpere og er med til at beskytte os mod fysiske og psykiske sygdomme.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind