Du kan her rette dine indstillinger for, om vi må sætte cookies og bruge persondata.
Rapportér annonce
Du har mulighed for at rapportere denne annonce til annonceafdelingen på Ekstra Bladet, hvis du enten finder annoncen upassende eller at annonceringen er ulovlig.
Vær opmærksom på at du er i gang med at anmelde en annonce som værende ulovlig, er du sikker på du vil fortsætte? (En ulovlig annonce overtræder gældende lovgivning, læs mere her)
Tak for din påbegyndte anmeldelse. Vi har flere retningslinjer for annoncering på Ekstra Bladet, som skal overholdes, og hvis vi finder at annoncøren ikke har overholdt disse, vil de blive frataget muligheden for at annoncere på Ekstra Bladet fremadrettet. Det vil hjælpe os meget, hvis du vil skrive en uddybende kommentar nedenfor, så vi kan få lokaliseret annoncen og tjekket op på om vores retningslinjer overholdes.
Tak for din påbegyndte anmeldelse. Vi vil gerne høre din begrundelse for din anmeldelse, så vi kan undersøge annoncen, da vi tager alle indsendte anmeldelser alvorligt. Det vil hjælpe os meget, hvis du vil skrive en uddybende kommentar nedenfor.
Din begrundelse skal som minimum bestå af 30 tegn
Tak for din henvendelse
Din anmeldelse er nu afsluttet. Tak fordi du bidrager til EB.dk.Annoncerne på EB.dk er en essentiel indtægtskilde, som sørger for at Ekstra Bladet hver dag kan udkomme, og holde danskerne oplyste om hvad der foregår rundt omkring i verden.
Fejl
Der skete en fejl med afsendelsen af rapporteringen.
- Man kan sagtens tabe sig ved at spise rigtig mad
Et varigt vægttab behøver ikke bygges på et fundament af restriktioner og forbud, og det er Mia Hauchrog Nilsson beviset på. På to år har hun tabt over 30 kilo alene ved at lære at mærke forskellen på sult og mæthed
Mia Hauchrog Nilsson har tabt sig mange kilo uden at leve efter strenge regler. Privatfoto
Annonce:
Følger SundhedFølg Sundhed
Følger VægttabFølg Vægttab
Følger Krop og VelværeFølg Krop og Velvære
Følger KostFølg Kost
Kun i Ekstra Bladet
Når Mia Hauchrog Nilssons mave begynder at rumle efter mad, stopper hun op og mærker efter, hvad det faktisk er for en slags sult, hun føler lige nu. Hvor hun før i tiden ville gå direkte ud og kigge i køleskabet, har hun de sidste to år lært forskellen på at være lækkersulten, mærke ægte sult og mæthed, og fylde sin tallerken derefter.