Mors mave-billede efter fødsel deler nettet: ’Modbydeligt’

Australsk mors alternative efter-fødsel-billede deler de sociale medie-vande

Billeder som dette er du sikkert vant til at se på de sociale medier, når dine online-venner får børn. Mor-bloggeren Mel Watts fandt en anden måde at gøre det på. Foto: Colourbox
Billeder som dette er du sikkert vant til at se på de sociale medier, når dine online-venner får børn. Mor-bloggeren Mel Watts fandt en anden måde at gøre det på. Foto: Colourbox
Følg Sundhed

De fleste vælger et kært billede af deres nyfødte guldklump, et ømt ammebillede eller antydningen af en miniature-hånd eller fod, når de vil skildre en nylig familieudvidelse med et billede på de sociale medier.

Mor-bloggeren Mel Watts, der også er kendt som The Modern Mumma, valgte en ret alternativ måde at gøre det på. Det skriver Metro.

Med en inspirerende tekst valgte hun at dele et billede af sin mave nedefra kun fire dage efter et kejsersnit. Sammen med det delte hun et billede af sin mave fra samme vinkel fra da hun var gravid i 30. uge.

I teksten beskriver hun, hvordan hun og manden har lært at elske mor-kroppen for mere end blot hvordan den ser ud.

’Det er ikke noget slot eller et kunstværk. Ja, den er fyldt med strækmærker og ujævnheder. Men denne krop, den her, den jeg ejer, gav mig et nyt liv. Et nyt lille menneske at elske og holde. Den holdt fast i ham i ni måneder og beskyttede ham og forberedte ham på den dag, han blev født’, skriver den australske mor-blogger blandt andet på billedet, som har fået en blandet modtagelse i kommentarerne. For selvom langt de fleste roser og takker Mel Watts for sin ærlighed og modet til at dele sit mave-billede, fik det også flere grove kommentarer med på vejen, hvor den nye mors krop blandt andet blev kaldt ’modbydelig’.

Dagen efter delingen af billedet, der er blevet tildelt over 6800 hjerter på det sociale billeddelingsmedie, lagde Mel Watts et nyt billede op af sin mave fra en ny vinkel.

Her fortæller hun om modtagelsen af det oprindelige billede, og kaldet det ’totalt okay’, at nogle fandt det frastødende.

’Men jeg synes, I skal være klar over, at jeg ikke brugte ordet ’ægte’ i nogle af mine opslag. Jeg mener, at alle kvinders kroppe er ægte. Nogle arbejder for deres, og nogle *host host* gør ikke’, skriver mor-bloggeren til det nye billede.

En kvinde bad tidligere i år en ammende mor flytte sig, fordi brysterne distraherede hendes mand. Det skulle hun ikke have gjort!

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.