Natalie beder dig om at stoppe med at gøre dette med dine deller

23-årige Natalie har en stærk opfordring til alle med lidt ekstra fedt på kroppen

Natalie blev inspireret af en anden krops-positiv Instagrammer til at kærtegne sin krop og dele det med andre.
Natalie blev inspireret af en anden krops-positiv Instagrammer til at kærtegne sin krop og dele det med andre.

Tager du nogensinde hårdt og anklagende fat i fedtet på din mave eller dine lår?

Det skal du altså holde op med, hvis det står til 23-årige Natalie, som for et par dage siden lagde et tankevækkende opslag op på sin Instagram-profil. Det skriver Refinery29.

Opslaget består af to billeder, hvor den unge pige rører sig selv på maven på to forskellige måder, og i teksten forklarer hun, at hun er inspireret af et andet Instagram-post, hun så for en måned siden, som lød ’Bopo udfordring: Rør kun ved dig selv med venlighed i dag! Ingen hiv/prik/klem, kun bløde kærtegn og søde ord. Du gør det godt <3’

Tweetet kom fra Instagram-brugeren @bodyposipanda, hvis profil afslører, at hun tidligere har overvundet anoreksi. På det sociale medie har hun delt inspirerende opslag med tekster som ’glæde er ingen størrelse’.

’Din krop har hjulpet dig gennem alt helt frem til nu, og den fortjener at blive elsket. Der er ingen tid som lige nu til at begynde at genopbygge dit forhold til din krop, skriver 23-årige Natalie til sit opslag, hvor hun opfordrer dig til selv at prøve at klappe og ae de steder, hvor du ellers plejer at nive og hive.

’I stedet for at ønske, at det ikke var der, så giv det et lille klap og noget anerkendelse. Det er en del af dig’, skriver Instagrammeren.

Malin Oloffson havde også et vigtigt budskab, da hun for nylig delte et ærligt menstruationsbillede. 'Nogle af jer har set det her før', skriver hun.