Overvægtig mor tabte syv kjolestørrelser ved at droppe én ting

En 28-årig mor til tre droppede én ting fra sin usunde livsstil og tabte 50 kilo

28-årige Lorraine O’Loughlin tabte over 50 kilo efter hun besluttede sig for at bryde en ond spiral. Foto: Mercury Press
28-årige Lorraine O’Loughlin tabte over 50 kilo efter hun besluttede sig for at bryde en ond spiral. Foto: Mercury Press
Følg Sundhed

28-årige Lorraine O’Loughlin fra Warrenport i Nordirland var kørt helt fast i et mønster, hvor hun dagligt skippede måltider for så at kaste sig over usunde snacks som chips og slik om aftenen.

Den usunde livsstil resulterede i, at nålen på Lorraine O’Loughlins badevægt havde drejet sig helt op på 120 kilo, når hun stillede sig op på den. Det skriver Daily Mail.

Nordireren, som er hjemmegående mor til tre, udviklede en depression og kunne sjældent tage sig sammen til at bevæge sig ud af sit eget hjem. Hun led også af søvnløshed, og derfor følte hun sig nødsaget til at drikke omkring 15 kopper kaffe hver eneste dag. Hver kop med tre sukkerknalder.

- Jeg satte min lid så meget til kaffen, det var det, der fik mig til at kunne fungere hver dag og jeg levede nærmest af det.

Pludselig en dag besluttede Lorraine O’Loughlin sig for at komme ud af den onde vægt-spiral. Derfor justerede hun sit kaffeindtag til fire daglige kopper. Sukkeret skiftede hun ud med sødemiddel.

Og det tør siges at have hjulpet. Den irske mor har tabt lidt over 50 og hele syv kjolestørrelser, siden hun skar ned på den sukkerholdige kaffe. Og selvom hun var blevet afhængig, savner hun det slet ikke, siger hun.

- Nu spiser jeg sundt og får en god nats søvn, så min krop ikke længere har brug for koffein for at fungere, fortæller Lorraine O’Loughlin, der nu vejer 69,5 kilo, til Daily Mail.

- Alt er forandret nu, hvor jeg har tabt mig. Jeg var så genert før, og jeg havde ikke engang lyst til at forlade hjemmet.

Hun fortæller, at hun har kæmpet med vægten siden hun var teenager, men hun tog sig først sammen til at gøre noget ved det, da hun havde mistet kontrollen efter at hun fik børn.

- Jeg var ved at løbe tør for undskyldninger for mine børn, om hvorfor vi ikke kunne gå udenfor eller lave noget som helst sjovt, siger Lorraine O’Loughlin.

Fitness-kvinden Laura kan i dén grad også fascinere med sin krop. Se hende her - hendes alder vil chokere dig.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+