Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?

Pernilles børn var hendes motivation til at kvitte cigaretterne

Da 35-årige Pernille Kibenich fra Middelfart for to år siden valgte at kvitte cigaretterne, var den største drivkraft kærligheden til hendes to små børn.

Følg Sundhed

Reklame

Der kan være mange forskellige motiver til et rygestop. For nogle er det måske de sundhedsmæssige fordele, hvor det for andre er mere de økonomiske fordele. For Pernille Kibenich var den stærkeste drivkraft hendes børn.

Efter 20 år som ryger skulle det være slut af hensyn til hendes to små pseudo-tvillinger på to og tre år. Derfor valgte hun efter råd fra en veninde at prøve nikotinplaster.

”Jeg må erkende, at jeg var meget skeptisk. Hvordan skulle et lille plaster kunne tage min rygetrang? Det virkede lidt skørt i mit hoved, men hvor blev jeg dog positivt overrasket,” fortæller Pernille Kibenich, der i dag er lykkelig for sin beslutning om at blive røgfri.

I stedet for at bruge penge på cigaretter, bruger hun i dag pengene på sine børn, og den dårlige samvittighed over at ryge er forsvundet.

“Min absolutte motivation har været mine to piger. Men jeg kunne ikke have gjort det uden hjælp, og jeg er stadig imponeret over, at et lille plaster virker så godt,” fortæller Pernille og uddyber, at hun elsker sit liv som ikke-ryger, og at hun nu kan kysse og kramme sine piger med en stolt fornemmelse. Pernille benytter i dag ikke længere nikotinplaster eller andre rygestopmetoder.

 

I det hele taget er det væsentligt for hende, at hensynet til hendes piger ikke længere er overskygget af afhængigheden af tobak.

”Hvor er det ubeskriveligt fantastisk, at jeg nu lever mit liv med god samvittighed. Jeg er stolt af mig selv, for jeg har opnået noget stort og jeg kan nyde at være til og være i nuet. Specielt fordi jeg har givet mig selv mange flere år med mine børn. Det er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv. En gave alle rygere burde give sig selv,” slutter Pernille.

Nicorette®

Vi ved godt, at det kan være svært at stoppe med at ryge, men også at det er en af de mest fantastiske ting, du kan opnå. Hos Nicorette® er vi her for at hjælpe dig.

Vidste du, at hvis du kan komme igennem den første uge uden røg har du 9 gange større chance for at blive røgfri?*

Klik her for at finde ud af hvordan du kommer igennem den første svære uge.

*Uanset om du bruger nikotinprodukter eller ej

Læs altid vejledningen. For mere information se www.nicorette.dk. DK-NI-2100206

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale