Sukkertrang? Sådan får du bugt med den søde tand

Sund i januar: Ekstra Bladet TV har bedt ernæringsekspert Michelle Kristensen om at komme med en række gode sundhedstips. Her er et par gode tips til at undgå sukkertrang

Her giver ernæringseksperten gode råd til en sund hverdag (produceret af: Veronica Snerle Holsting / Sarah Stilling Skrivergaard)

Marcipan, nougat, risengrød, risalamande og julegodter.

Sundhed TV: Sådan kickstarter du din morgen sundt

December er fyldt med søde fristelser, og de fleste af os er nok er faldet i en gang eller fem. Men nu er det nye år for alvor i gang og for mange er det lig med nye, sunde vaner.

Sundhed TV: Sådan får du nemt masser af grønt i din mad

Ifølge DR-programmet Madmagasinet spiser vi danskere i gennemsnit 17 kilo slik om året, og det gør os på verdensplan til en af de mest slikspisende nationer.

Ekstra Bladet TV har inviteret ernæringsekspert Michelle Kristensen i studiet for at give et par gode fif til, hvordan du kan få has på den søde tand.

- En ting, der er vigtigt, det er, at du husker at holde dit blodsukker stabilt hele dagen, siger Michelle Kristensen og fortsætter:

- Det vil sige, at du får protein og fedtstof til dit måltid, lyder det fra ernæringseksperten.

I klippet foroven kan du få af vide, hvad du kan gøre for at få bugt med den søde tand. I morgen giver Ekstra Bladet TV dig råd til, hvordan du kan lave sunde mellemmåltider.

 

Det er ernæringsekspert Michelle Kristensen, som giver Ekstra Bladets brugere gode råd (foto: Jan Unger)

0 kommentarer
Vis kommentarer