Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Tom troede han skulle ryge til han døde

Det er aldrig for sent at holde op med at ryge. Dette er Toms historie.

Annonce:
Følg Sundhed

REKLAME

Han var blot syv år, da han røg sin første cigaret. Som 14-årig røg han 10 smøger om dagen, og da han var 50 år, var han oppe på 40 cigaretter om dagen. I dag er Tom Sørensen fra Ringkøbing i 60’erne, og han har ikke røget en cigaret i ti år. Da han var 52 år skulle det nemlig være slut efter næsten et helt liv med cigaretter og flere forgæves på forsøg på at kvitte tobakken.

“Da jeg fyldte 50 år, var tiden inde til at stoppe. Jeg prøvede flere gange at stoppe selv, men det virkede ikke og jeg vidste, at jeg havde brug for hjælp til at komme over min afhængighed. Så jeg startede med Nicorette inhalator 10 mg. Derefter skiftede jeg til Nicorette tyggegummi 4 mg. Til sidst brugte jeg Nicorette tyggegummi 2 mg og efter blot 3 måneder med Nicorette tyggegummi var jeg røgfri.”

Rygning var min værste fjende

Rygning er en svær vane at bryde uden hjælp, og for Tom Sørensen havde tobakken været en fast del hans liv, næsten så længe han kunne huske. Den dårlige vane var både blevet hans bedste ven og værste fjende. Til sidst fik han smerter i brystet og kunne næsten ikke gå uden at få åndenød.

Det var med andre ord tid til at lægge cigaretterne på hylden én gang for alle.

”Jeg har altid troet, at jeg skulle ryge, indtil den dag jeg døde af det, og at det ville være umuligt for mig at stoppe fordi, at jeg startede så tidligt. Men at være her nu, røgfri i over ni år, er en ubeskrivelig glæde. Min selvtillid er klart blevet forbedret, og jeg er blevet utrolig glad for motion, og jeg ved nu, at løb og naturen er min sande ven, ikke cigaretterne” fortæller Tom Sørensen og uddyber:

 

”Det føles godt at vågne op om morgenen og ikke behøve række ud efter en cigaret. Jeg kan stadig få lyst til en cigaret, men så tager jeg en dyb indånding, og så er trangen væk,” slutter Tom Sørensen.

Nicorette®

Vi ved godt, at det kan være svært at stoppe med at ryge, men også at det er en af de mest fantastiske ting, du kan opnå. Vi hos Nicorette® er her for at hjælpe dig.

Vidste du, at hvis du kan komme igennem den første uge uden røg har du 9 gange større chance for at blive røgfri?*

Klik her for at finde ud af hvordan du kommer igennem den første svære uge.

*Uanset om du bruger nikotinprodukter eller ej


Læs altid vejledningen. For mere information se www.nicorette.dk. DK-NI-2100152

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: