TV: Sådan får du sunde og lækre snacks

Sund i januar: Ekstra Bladet TV har bedt ernæringsekspert Michelle Kristensen om at komme med en række gode sundhedstips. Her kommer hun med gode råd til mellemmåltider

Her giver ernæringseksperten gode råd til en sund hverdag (produceret af: Veronica Snerle Holsting / Sarah Stilling Skrivergaard)

Efter en december fyldt med sukker og fed mad, så er januar for de fleste lig med helse.

Mange begynder at blive sultne hen af eftermiddagen, og i stedet for at ty til slik eller chokolade, er der hjælp at hente. Ernæringsekspert Michelle Kristen giver dig her et par gode råd til, hvordan du kan sikre dig et lækkert og nærende mellemmåltid.

- Et eftermiddagsmåltid er i min verden et meget vigtigt måltid. Det gør, at når vi skal handle ind senere, så er man ikke så tilbøjelig til at putte alt muligt i indkøbskurven, som man måske ikke skal putte i kurven. Og så har man ekstra energi til at lege med børnene eller træne efter arbejde, lyder det fra Michelle Kristensen.

I klippet øverst kan du få af vide, hvordan du laver sunde snacks til mellemmåltidet. Se også de andre sundhedstips, som du finder herunder.


Her kan du se, hvordan du laver sund morgenmad


Her kan du se, hvordan du kan få flere grøntsager i din kost


Her kan du få nogle tips til, hvordan du kan få bugt med den søde tand

Det er ernæringsekspert Michelle Kristensen, som giver Ekstra Bladets brugere gode råd (foto: Jan Unger)

0 kommentarer
Vis kommentarer