Vil du passe godt på dit syn? Få briller på abonnement – Ekstra Bladet
Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Sundhed

 

Blomster, møbler, cykler, måltidskasser og nu også briller. Listen over produkter, det i disse år bliver muligt at få på abonnement, vokser konstant, og over 20 procent af online handlen udgøres i dag af abonnementstjenester, viser en nylig opgørelse.

Årsagerne til abonnementstjenesternes stigende popularitet er bl.a., at der er tale om nemme og personligt målrettede løsninger samt, at de ofte indeholder lavere, faste og ikke mindst forudsigelige udgifter for forbrugerne.

Det gælder ikke mindst for briller, der er et af de nyeste produkter, der tilbydes på abonnementsvilkår.

Men udover de økonomiske fordele har et brilleabonnement også en sundhedsmæssig fordel, der er værd at overveje. Det fortæller Jane Bruun Christensen, der er abonnementsansvarlig hos Synoptik.

”Med et brilleabonnement kan du altid få en Udvidet Synsprøve og få skiftet glas i dine briller uden ekstra omkostninger, hvis dine styrker ændrer sig. Og derfor har du altid det bedst mulige syn til den samme pris,” fortæller hun.

 

Briller, solbriller og kontaktlinser

Konkret fungerer et brilleabonnement hos Synoptik på den måde, at du vælger minimum to par briller, hvoraf det ene f.eks. kan være et par solbriller med styrke eller arbejdsbriller, eller du kan kombinerer to par briller med kontaktlinser til en fast månedlig pris.

På den måde får du dækket alle dine synsbehov, uanset om det er til arbejdet, i fritiden, i solen eller til bilkørsel, forklarer Jane Bruun Christensen, der oplever, at abonnementsmuligheden kommer kundernes syn til gode.

Inden folk køber nye briller, oplever optikerkæden nemlig, at folk ofte venter længere end deres syn har godt af, fordi det kan være forbundet med en relativ stor udgift.

”Men det behøver man ikke tænke over med et brilleabonnement, og udover et godt syn giver det, at kunne skifte briller og glas løbende, også en stor fleksibilitet,” siger Jane Bruun Christensen.

 

En fordel at få synet tjekket

Et godt er syn er da også afgørende for vores livskvalitet, og det de færreste af os, der ikke på et eller andet tidspunkt får brug for enten briller eller kontaktlinser.

Har man ikke problemer med synet i forvejen, er det ifølge eksperter typisk fra vi runder de 40 år, at de små bogstaver kan blive en udfordring. 

Og det er vigtigt, at vi er opmærksomme på ændringer i synet og får årsagen undersøgt, fortæller Jane Bruun Christensen, da de rigtige briller eller kontaktlinser afhjælper de nuværende synsproblemer og kan forebygge yderligere forværring af synet.

Med i prisen hos Synoptiks brilleabonnement er derfor ubegrænset adgang til deres synsprøve med sundhedstjek, hvor man i optikernes kyndige hænder får tjekket sit syn og øjnenes tilstand grundigt igennem.

Derudover kan man en gang om året få skiftet en af brillerne ud med nye, og brilleabonnementet henvender sig netop til dem, der har brug for mindst to par briller, forklarer hun.

 

Fordel med flere briller

For mange er det nemlig en fordel med eksempelvis en brille med flerstyrkeglas samt en læse eller skærmbrille. Andre har måske behov for et par smarte solbriller med styrke, hvilket også indgår som en valgmulighed i abonnementet.

”Synet ændrer sig over tid, og hos nogen går det hurtigere end hos andre. Og det er ærgerligt, hvis det er prisen på nye glas i flere par briller, der holder folk tilbage for at få det bedst mulige syn,” fortæller hun og uddyber, at muligheden for brilleabonnement har været et stort hit hos deres kunder.

”De to ting, som folk er mest begejstrede for, er, at der ingen udbetaling er ved abonnementet og ingen uventede udgifter, når man har behov for nye glas,” fortæller hun.

Men også til de mindste kan abonnement være en smart løsning, forklarer Jane Bruun Christensen.

”Abonnementet er super godt til børn, da de med to briller altid har en reservebrille liggende, hvis det ene par går i stykker, eller man glemmer dem et sted. Samtidig sikrer abonnementet en fast pris for forældrene, og med en selvrisiko er der ingen uforudsete udgifter, hvis brillerne går i stykker.”

 

Prisen afhænger af brillerne

Lige som med alle andre abonnementer betaler man løbende for sit brilleabonnement, der giver adgangen til Synoptiks store udvalg af briller og glas.

Prisen på abonnementet varierer alt efter prisen på de briller, du vælger, og du kan løbende skifte modeller og stil, hvorefter prisen tilrettes dine nye valg.

I og med, at abonnementet kræver, at man vælger mindst to par briller, er det ikke en fordel for alle, fortæller Jane Bruun Christensen.

”Men når man kommer dertil, hvor man har brug for mindst to par briller, og gerne vil have nye glas med det samme, behovet opstår, vil det ofte være en fordel,” slutter hun.

Læs mere om brilleabonnement her

 

Udvidet synsprøve med sundhedstjek i Synoptik

En Udvidet Synsprøve i Synoptik indeholder både en præcis udmåling af dine styrker og et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Kædens autoriserede optikere undersøger bl.a. dine øjne for eventuelle tegn på grå og grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. På den måde får du mulighed for at forebygge i tide og måske helt at undgå synstab på sigt. En Udvidet Synsprøve med sundhedstjek varer 30 minutter.

Vi ta'r dit syn alvorligt.

Klik her for at læse mere om vores udvidede synsprøve

Bestil tid til den udvidede synsprøve her

 

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Synoptik

Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce: