Svinekoteletter med stegt spidskål og sennepssovs

Udnyt eftervarmen og lad kød og grøntsager trække færdigt

En svinekotelet med saft og kraft, spidskål og nye danske kartofler. Så bliver det ikke meget bedre. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
En svinekotelet med saft og kraft, spidskål og nye danske kartofler. Så bliver det ikke meget bedre. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Kød og grøntsager som trækker færdigt får en mere nænsom og jævn tilberedning, og du slipper for at holde øje med dem. I stedet kan du fokusere på det næste element – for eksempel sovsen.

For at udnytte eftervarme og hviletider skal du vælge råvarer, som ikke behøver præcis tilberedning. Jeg ville ikke anbefale at lade friske ærter trække, da man risikerer at de bliver grå og kedelige.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+